Número 4 de l’Ara o mai, prompte en paper als centres socials!

Ja versió online del nou número de l’Ara o Mai:  ARA O MAI_4 (2)

Prompte el tindrem en paper! I a la fira alternativa podreu comprar les samarretes per a l’autogestió del periòdic!

AGRAÏMENTS

Aquest curs ha estat un dels més actius a la ciutat de València així com a l’Estat Espanyol. Cada any els atacs del capital són més fort i la repressió està més present però, les nostres pretensions són més altes, les nostres unions són més fortes i les ganes de prendre el que és nostre es fan més paleses. En aquesta ocasió volem donar les gràcies a totes aquelles que ens han ajudat amb l’escriptura, correcció i edició de textos, tant d’aquest número com dels passats, moltes gràcies per la vostra col·laboració i ajuda. També agraïm als centres socials que fan possible l’autogestió d’aquest projecte mitjançant les diferents activitats que hem pogut organitzar.

Aquest any a més hem tret, coincidint en les dates d’aquest número, samarretes per intentar pagar els periòdics. L’autogestió és un concepte complex i veiem que cal tindre altres ferramentes i no només les festes o l’alcohol com a recursos per poder dur endavant projectes com aquest. És així que també qualsevol contribució i aportació desinteressada per part de col·lectius o individualitats sempre serà ben rebuda.

Per últim recordar que aquest periòdic és fruit del debat i de la reflexió conjunta, de la posada en comú amb aquelles en les que ens trobem als carrers, i així intentem que queden reflectides les idees que han sorgit de tants debats en els que hem participat.

Perquè el camí és llarg i la lluita continua. Ens veiem als carrers!

Ara o Mai.

 

Comments
One Response to “Número 4 de l’Ara o mai, prompte en paper als centres socials!”
Trackbacks
Check out what others are saying...


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: